Vozači kamiona

Procedura razgovora za posao

Transportni sektor u Nemačkoj enormno raste i sada je pravo vreme za pronalaženje prave prilike za novi posao u ovom dinamičnom sektoru. Preuzmite kontrolu svoje profesionalne vozačke karijere i počnite uz sledeću ponudu kreiranu za Vas:

01 / Pridružite se

Na sajtu migRATIO,  posetite stranu Pridružite se i uz prilaganje CV-a popunite navedeni  formular kao prijavu za posao, a ako već imate svoj templejt CV-a, dostavite ga ovde.

Potreban dokument je i diploma medicinskog asistenta, a kao dokaz neophodnih kvalifikacija za formalno zaposlenje u Nemačkoj. Dostavite je ovde.

02 / Pregled dokumentacije

Sledi pregledanje priložene dokumentacije – prijave za posao, CV-ati diplome.

03 / Kontaktiranje kandidata

Ukoliko je kandidat kvalifikovan za oglašeno radno mesto, kontaktiramo ga za dodatne informacije, pojašnjenja i eventualnu dodatnu potrebnu dokumentaciju.

04 / Ishod / Odluka

Po zajedničkom razmatranju profila kandidata sa Nemačkim poslodavcem, sledi kontaktiranje kandidata u vezi sa sledećim koracima, pri čemu bi kandidat trebalo da sazna i podatke o svom budućem poslodavcu.

 
 

TESTIMONIALS

Zovem se Damian i u Nemačkoj radim posao klasične noćne vožnje, u okviru kojeg primenjujem i svoje znanje iz oblasti elektro sistema i redovno imam odgovarajuće kurseve retreninga. Deo dana uspevam da provedem gradeći svoj novi život u Nemačkoj, radeći polako na jednoj udobnoj manjoj kući u mestu u kojem sam baziran sa poslom. Sve mi to pomaže da sve jasnije vidim posao vozača kamiona u Nemačkoj kao osnovu za prvi deo mog uređenog porodičnog života u Nemačkoj, a moguće i za više od toga, imajući u vidu podsticaje koje neke nemačke regije obezbeđuju za naseljavanje, gradnju porodičnih kuća i ostale uslove života.

Zašto migRATIO?

Renomiranih Poslodavaca

Zapošljavanje po ugovoru kod renomiranih poslodavaca iz transportnog sektora u Nemačkoj.

Treninga i Retreninga

Omogućeni kursevi treninga i retreninga sa potpisivanjem ugovora o radu na neodređeno vreme, a po isteku probnog perioda.

Atraktivna primanja

Atraktivna primanja uz neto mesečnu zaradu od oko 2 000 € do 2 500 € (u zavisnosti od poreske kategorije zaposlenog) uz puni paket osiguranja - zdravstvene zaštite, penzionog osiguranja i ostalih zakonom propisanih i pripadajućih doprinosa.

Podrška

Podrška prilikom rešavanja administrativnih procedura i početnog snalaženja u novoj sredini, kao i u vezi sa mogućim dugoročnim naseljavanjem sa porodicom.

Usluge regrutovanja pružamo direktno za nemačke poslodavce – uhodane i iskusne transportne firme, koje dugoročno zapošljavaju odgovarajuće kandidate koji se uklapaju u njihovu filozofiju rada.

ABOUT US

Hans-Gerd Spelleken

 

Hans-Gerd Spelleken, 55, otac četvoro dece, ekonomista po zanimanju,  živeo je i radio po pet godina u Hondurasu i Moldaviji. Bavi se projektnim razvojem i vodi razvojno orijentisanu konsultantsku firmu u gradu Alzenau, a dodatno je zajedno sa grupom sebi sličnih profesionalaca osmislio i razvio CareTrain.


spelleken@spellekenassociates.de

 

Wienfried A. Senker

 

Wienfried A. Senker, 61, has studied Social and Economic Sciences in Munich. As a Romanian citizen of German origin, he has worked for IFO-Institute, for Foundation Volkswagen and for the Federal German GIZ. Senker is exclusive expert of the Romanian institutions of vocational training and responsible at CareTrain for the educational network and recognition of professions. He speaks Romanian and German, as mother tongues, and also English and French.


senker@spellekenassociates.de

MISSION STATEMENT

U vezi sa profesionalnom vožnjom kamiona ne radi se samo o odličnim vozačkim veštinama i znanju, radi se i o sopstvenom predstavljanju u pozitivnom svetlu. Upravo VI u profesionalnom okruženju predstavljate firmu u kojoj ste zaposleni, što znači da uvek treba da budete na visini zadatka.

Ukoliko to za Vas predstavlja zadovoljstvo, uz uživanje u vožnji, upoznavanje Nemačke i drugih zemalja, samostalan rad i dobre uslove zarade za pruženu vrednu uslugu u jednom  od vitalnih i dinamičnih privrednih sektora Nemačke, javite nam se, jer možemo da Vam asistiramo u Vašim planovima za budućnost.

 
 

GET IN TOUCH

Spelleken Associates, Germany

Zum Simmig 13

63755 Alzenau

Website

www.spellekenassociates.de

Phone Number

Tel.: +49 6023 503288

Fax: +49 6023 503289

E-Mail

spelleken@spellekenassociates.de

Acord Travel.MD, Moldova
Strada Alexandru cel Bun, Chișinău, Moldova
 
Website

www.acordtravel.md

Phone Number

+373 68002887
+373 22 21-21-77

Email

hr@acordtravel.md

Delta HR Consult, Romania
Strada Albinelor 76,
300244 Timișoara
Website
http://www.deltahrconsult.ro/

 

Phone Number

+ 40728939807

Email

office@deltahrconsult.ro

East-West Management, Germany and Bukarest
Augustenstr. 95
80798 München
 
Phone Number 
Tel: +49 (0)89 5421 2802
Fax. +49 (0) 32 121 01 8394
Mobil: + 49 (0)171 9223 944
Mobil-Ro: + 40 (0)722 972310
E-Mail
senker@spellekenassociates.de
Acord Travel.RO, Romania
Bulevardul Carol I 27, Bloc B, etajul 3, Iași 700507
 
Website

www.acordtravel.ro

Phone Number

(+40)724392410

Email

hr@acordtravel.md